Advocatenkantoor Heirman

De advocaten
Peter Heirman

Peter Heirman

Peter Heirman studeerde in juli 1991 met onderscheiding af als licentiaat in de rechtsgeleerdheid aan de Universiteit te Gent.

Thans is hij meer dan 25 jaar actief aan de Gentse balie.

Hij volgde bijkomende opleidingen tot 'curator-vereffenaar' en 'bewindvoerder'.

Zonder zich daartoe te beperken, heeft hij een grondige juridische kennis opgebouwd en heel wat ervaring opgedaan in handels- en vennootschapsrecht, advies aan firma's in financiële moeilijkheden, incasso van onbetaalde facturen, personen- en familierecht (echtscheidingen, vereffening-verdeling, erfenissen, minderjarigen, onbekwamen, enz), verbintenissenrecht, intellectuele eigendom- en auteursrecht, medisch recht, verkeersrecht, aansprakelijkheidsrecht, bouwrecht en sportrecht.

info@advocaatheirman.be

Toni Van Laer

Toni Van Laer behaalde in juli 2011 haar diploma Master in de Rechten met onderscheiding aan de Universtiteit te Gent, optie burgerlijk en strafrecht.

Vervolgens startte zij op 1 oktober 2011 aan de Gentse balie.

Haar interesse in de advocatuur gaat in het bijzonder uit naar het personen- en familierecht, aansprakelijkheidsrecht en consumentenrecht.

Inmiddels behaalde zij het certificaat "Bijzondere Opleiding Jeugdrecht", zodanig dat zij als jeugdadvocate kan optreden voor minderjarigen.

Zij volgde tevens een bijkomende opleiding 'bewindvoerder'.

Zij behandelt ook dossiers via kosteloze rechtsbijstand.

Daarnaast geeft zij les aan Syntra Midden-Vlaanderen in verschillende opleidingen inzake vastgoed en is zij actief in het Justitiehuis te Gent.

toni.vanlaer@advocaatheirman.be

 
Steven Vanbesien

Steven Vanbesien

Steven Vanbesien studeerde in 2014 af als master in de rechten aan de Universiteit Gent. In zijn master had hij bijzondere interesse voor het strafrecht , verkeersrecht en familierecht.

Zijn masterproef handelde over de gevolgen van het strafrechtelijk beleid op de gevangenisbevolking in België en Nederland.

In oktober 2014 trad hij toe tot de Gentse balie.

steven.vanbesien@advocaatheirman.be